Нови пет ленти събират гласовете на зрителите на KinoNova тази седмица

Две екшън истории, криминален филм, приключенски сюжет и драма се борят за  гласовете на публиката във „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. А новите предложения и актьори са истински рекордьори по награди на червения килим. Носителят на Оскар –Ръсел Кроу е честно ченге, което се бори с наркотиците и полицейската корупция през 70-те години в Ню Йорк в „Американски гангстер””. Негова сериозна конкуренция за победа в понеделник е друга роля на Кроу - в  наградения с рекордните пет Оскара „–„Гладиатор””.

Феновете могат да изберат да гледат още Робърт Редфорд и Мерил Стрийп в един от великите романтични епоси на киното „Извън Африка””, легендарната роля на Ал Пачино в „„Усещане за жена”” или супергероите на „„Пазителите””. Гласувайте за победител във Великият понеделник тук

Освен да гласуват за любим филм във „Великият понеделник”, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. Още информация ще откриете на Facebook страницата на KinoNova.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova