Страстна любовна история очаква зрителите в сериала „Ифет” всяка делнична вечер от 22.30 ч. по Diema Family

Страстна любовна история очаква зрителите в премиерния сериал „Ифет” от тази вечер, всеки делничен ден, от 22.30 ч. по Diema Family. Хитовата поредица разказва за сложните, но изпълнени със страст отношения между младото невинно момиче Ифет и буйния бунтар Джемил.

Любовта между главните герои изглежда толкова истинска, че приковава милиони зрители пред екрана в югоизточната ни съседка Турция, правейки ги съпричастни с тяхната история. За това допринася и любовта на двамата актьори, изпълняващи главните роли в сериала, извън снимачната площадка.

Бурната любовна връзка между Дениз Чакър, която ще видим в ролята на Ифет, и партньора й Ибрахим Челиккол, който се превъплъщава в Джемил, продължава три бурни години, в които се редуват романтични пътувания до Париж и шумни скандали на снимачната площадка. И точно в момента, в който се заговаря за брак между двамата, те се разделят. Твърди се, че причина за раздялата им е поредната изневяра на Ибрахим.

Дали историята между Ифет и Джемил ще има по-щастлив край? Ще успее ли едно младо момиче да се пребори за своето щастие? Отговорите зрителите ще видят в премиерния сериал „Ифет” – от 1 юли, всеки делничен ден, от 22.30 ч. по Diema Family.