Нови пет ленти събират гласовете на зрителите на KinoNova тази седмица

Приключенският екшън „Трансформърс 3” и биографичната драма „Али” са сред новите пет предложения във „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Третата част на култовия екшън за титаничния сблъсък между извънземните пришълци и филмът за великия Мохамед Али с Уил Смит в главната роля се конкурират с трилъра „Слипърс” и актьорското съзвездие Кевин Бейкън, Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Брад Пит.

Сред заглавията в кампанията тази седмица, за които могат да гласуват зрителите, е и филмът на Стивън Спилбърг „Амистад” с участието на неповторимите Морган Фрийман и Антъни Хопкинс. 

Феновете могат да изберат да гледат още Джейми Фокс, който с майсторско превъплъщение изпълнява главната роля в музикалния филм „Рей” за най-трудния период от живота на гениалния Рей Чарлс. Гласувайте за победител във Великият понеделник тук

Освен да гласуват за любим филм във „Великият понеделник”, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. Още информация ще откриете на Facebook страницата на KinoNova.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova