Певицата с концерти през юли по Черноморието

Певицата Мария Илиева ще зарадва феновете си с клубни участия през юли по Черноморието. На 9 юли е първият й за тази година концерт в Свети Влас, на 12 юли е участието й в Лозенец, а на 17 юли партито ще е във Варна. Неизменно до Мария ще бъде нейната група – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и DJ Mr Moon.

На 16 юли хитът на лятото „Видимо доволни” ще прозвучи от сцената на The Voice of Summer Tour 2014 във Варна. След като Мария Илиева беше специален гост на откриващия концерт в София, двамата с Криско ще закрият турнето в морската ни столица.

Едно от значимите музикални събития на лятото ще бъде концертът на Мария Илиева със симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас с гост диригент Славил Димитров. На 11 юли в Летния театър в Бургас певицата ще представи хитовете си с нови оркестрации, изготвени от маестро Димитров. Гост-музиканти в проекта са Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии). 

За феновете в София Мария Илиева ще пее на закриването на Световното първенство по футбол на 13 юли и ще гледа финалния мач на Mondial Camp зад НДК.