Певицата и писателка ще се представи в две различни светлини пред феновете си във vbox7.com

Певицата и писателка Светла Иванова ще се представи в две различни светлини пред феновете си във vbox7.com. От тази седмица стартира новата серия от нейните йога уроци, които ще могат да се гледат само на страниците на най-голямата платформа за локално видео съдържание.  

Светла Иванова подписа договор за партньорство с vbox7.com и се включи в програмата за подялба на приходи от реклама. Партньорската програма на vbox7.com стартира преди месец, като целта й е да стимулира създаването на още по-качествени видеа и да предостави на потребителите разнообразно локално и международно съдържание. 

Всяка седмица в официалния профил за йога на Светла Иванова ще бъде качвано ново видео, в което ще има упражнения за различни мускулни групи. В първия клип потребителите ще научат как да изпълняват „слънчевите упражнения”, които се използват самостоятелно или като загряващи преди другите асани. Тези упражнения подобряват гъвкавостта и правят талията по-тънка. 

Светла Иванова се занимава с йога от 15-годишна. Сертифициран йога инструктор е в областта на хата йога (класическата йога). Заради дългогодишната й практика и приноса й в популяризирането на системата йога често е канена за съдия на йога турнири. Певицата е била почетен патрон на първото Европейско първенство за йога, проведено в България.

Към момента Светла Иванова има издадени два диска с йога програми. Първият диск е „Моята програма – йога за бъдещи майки“, а вторият - „Моята програма – йога за възстановяване след раждане“. През месец септември ще излезе на DVD и йога за родители и деца.

Светла Иванова, която има и официален музикален профил в сайта, днес прави ексклузивна премиера на новия си клип на страниците на vbox7.com. Клипът е към парчето „Ближи си сладоледа“ и е римейк на хита на Дони и Момчил.