Нови пет ленти събират гласовете на зрителите на KinoNova тази седмица

Филмите „Авиаторът” и „Последното изкушение на Христос” на режисьора Мартин Скорсезе са сред новите пет предложения във „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Любопитното е, че Уилям Дефо, който изпълнява главната роля във вдъхновената от едноименната новела на Никос Казандзакис лента, е част от актьорския състав и във филма „Авиаторът”, в който зрителите ще се насладят на актьорското майсторство на Леонардо Ди Каприо. 

Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник”, за които могат да гласуват зрителите тази седмица, е и екшънът „Жега” с участието на неповторимите Ал Пачино, Робърт де Ниро, Джон Войт, Вал Килмър, Робърт де Ниро, Даян Венора.

Киноманите могат да изберат да гледат още Хенри Фонда и Клаудия Кардинале в култовия уестърн на Серджо Леоне „Имало едно време на запад”, както и Изабел Аджани и Жерар Депардийо в драмата „Камий Клодел”. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук

Освен да гласуват за любим филм във „Великият понеделник”, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. Още информация ще откриете на Facebook страницата на KinoNova.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova