Гледайте епизодите на „Ифет” всеки делничен ден от 22.30 ч. по Diema Family

Той мечтае за Дъстин Хофман, а тя е „най-обичаната лоша жена”. Така изглеждат в реалния живот Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол, двама от най-популярните турски актьори в момента, познати на българските зрители от премиерния сериал на Diema Family „Ифет”, чиито епизоди може да гледате по канала всеки делничен ден от 22.30 ч. Пътят към славата, който двамата изминават, обаче е странен и изпълнен с обрати.

Актьорската кариера на Ибрахим започва съвсем случайно – преди да бъде открит за телевизионните камери е бивш национал от младежкия отбор по баскетбол и модел. Спортният талант се оказва наследствен в семейството му. „Баща ми ме насочи към баскетбола – той беше футболист в националния отбор”, признава той.  Когато обаче той почива, идва и решението да се откаже от спорта. Късметът му се усмихва неочаквано, докато се мотае в голяма истанбулски мол – точно тогава при него идва жена, която му казва, че има агенция и му подава визитката си. Че трябва да стане манекен, активно го насърчават и приятелите му. И до днес си спомня първия път, когато пристига в агенцията. „Аз дойдох с градския транспорт, косата ми беше разрошена, но още първия ден станах манекен на голяма текстилна фирма”, връща лентата той. От този момент нататък изгрява неговата звезда. Днес 32-годишният актьор се разграничава от етикета „мачо”. Твърди, че в живота е чувствителен мъж, склонен към дълготрайни връзки. И до днес продължава да спортува – естествено баскетбол, а така също и тенис, плуване и дори кик бокс. Мечтае си за роля като героя на Дъстин Хофман в "Рейнман" и искрено се възхищава от Джак Никълсън, Робърт де Ниро и Кейт Бланшет.

Като чувствителна, забавна, практична и абсолютна перфекционистка – така пък определя себе си актрисата Дениз Чакър. Но и до днес медиите продължават да я наричат „най-обичаната лоша жена”. Причина е ролята ѝ на злата Ферхунде в сериала „Листопад”, която я прави известна. Самата Дениз признава, че не е очаквала, че Ферхунде ще се превърне в подобен феномен. Разказва как нейни фенове я спирали по улиците с думите: „Давай, объркай още повече нещата”. Дениз е сред 20-те турски актьори, които имат най-много фенове в интернет и сред 10-те най-красиви актриси, според анкета на местно списание, в която участвали 32 000 души.  

Не пропускайте да се насладите на актьорската игра на Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол в премиерния сериал „Ифет” всеки делничен ден от 22.30 ч. по Diema Family.