Нови пет ленти си оспорват гласовете на зрителите на KinoNova тази седмица

Екшън комедията „Птица върху жица” и романтичната комедия „Просто секс” са сред новите пет предложения във „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Забавният флирт на Аштън Къчър и Натали Портман в лентата от 2011 „Просто секс” се конкурира с любовната история на героите на Мел Гибсън и Голди Хоун в „Птица върху жица”. 

Сред заглавията, за които могат да гласуват зрителите в десетата седмица на кампанията, е и екшънът „Дни на грохот” с участието на звездните актьори Робърт Дювал, Никол Кидман и Том Круз.

Киноманите могат да изберат да гледат още екшъна „Отвлечен” на режисьора Джон Сингълтън, както и трилъра „Кралството” на режисьора Питър Бърг. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук

Освен да гласуват за любим филм във „Великият понеделник”, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. Още информация ще откриете на Facebook страницата на KinoNova.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova