Гледайте следващите епизоди на „Ифет” от 22.30 ч. по Diema Family

Бурната любов между актьорите Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол се превърнала в истински проблем на снимачната площадка на сериала „Ифет”, чиито епизоди зрителите могат да гледат всеки делничен ден от 22.30 ч. по Diema Family.

Искрата между тях двамата пламва именно по време на снимките на „Ифет”, в който двамата играят целомъдрената и добра Ифет и необуздания шофьор на такси Джемил. Бурните отношения между тях обаче се оказали повод за сериозно напрежение между останалите членове на екипа. Те ту се прегръщали и целували, ту яростно се карали и вдигали скандали. Стигнало се дори дотам, че актьорът Махир Гюнширай, който изпълнява ролята на Али Ихсан -богатия и влиятелен бизнесмен, в чието имение Ифет започва да работи като прислужница, поискал героят му да бъде убит, за да напусне сериала. Макар 54-годишният актьор, известен още в Турция като театрален и филмов актьор и режисьор, да твърди, че причина за напускането му била голямата натовареност и влошеното здравословно състояние, слуховете, че именно скандалите между Дениз и Ибрахим са били спусъкът за неговото оттегляне, са повече от упорити.

Не пропускайте да се насладите на страстната игра на Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол в следващите епизоди на „Ифет” днес от 22.30 ч. по Diema Family.