Нови пет ленти си оспорват гласовете на зрителите на KinoNova тази седмица

Филмът „Изгубени в превода” с участието на Скарлет Йохансон и Бил Мъри е сред новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Филмът на София Копола, отличен с „Оскар” и „Златен глобус”, влиза в конкуренция с провокативната комедия „Американски пай 2” на режисьора Джеймс Б. Роджърс.

Сред заглавията, за които могат да гласуват киноманите в 11-та седмица на кампанията, е също комедията „Непоносима жестокост” с участието на холивудските звезди Джордж Клуни, Катрин Зита-Джоунс и Джефри Ръш.

Зрителите могат да изберат да гледат още Морган Фрийман и Антонио Бандерас в екшъна „Кодът”, както и комедията „Опашати сватовници” с участието на Кевин Джеймс и Росарио Доусън. Гласувайте във „Великият понеделник” тук

Освен да гласуват за филм, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. Още информация ще откриете на Facebook страницата на KinoNova.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova