Нови пет ленти си оспорват гласовете на зрителите на KinoNova тази седмица

Холивудските звезди Джейсън Стейтъм и Шон Конъри се впускат в банкови обири, за да покорят сърцата на зрителите в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. В ролята на хладнокръвен крадец влиза Джейсън Стейтъм във филма „Банков обир”, за да помогне на изкусителна дама. В не по-малко напрегнатия екшън „Клопка” за големия удар чаровната Катрин Зита-Джоунс привлича неустоимия Шон Конъри. 

Сред заглавията в кампанията е и приключенската драма „Призракът и мракът”, в който Майкъл Дъглас, Вал Килмър и Том Уилкинсън отвеждат зрителите на пътешествие до Африка за битка с човекоядни лъвове. 

Киноманите могат да изберат да гледат още Джъд Лоу и Форест Уитакър в криминалния екшън „Живот назаем”, както и комедията „С жени на море” с участието на Жан Рено и Винс Вон. Гласувайте във „Великият понеделник” тук

Освен да гласуват за филм, този сезон зрителите могат активно да коментират любимите си заглавия, да канят свои Facebook приятели да подкрепят техния фаворит, както и да печелят страхотни награди, между които златна карта за кино. Още информация ще откриете на Facebook страницата на KinoNova.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova