Критичният поглед на зрителя ще оцени актьорския талант на Съквартирантите

Мисията „Съдби в Нови хан“ вдъхнови Съквартирантите в Big Brother All Stars да покажат актьорския си талант и да участват в създаването на истински касов сериал. Big Brother активно се включи в режисирането и снимките на „Съдби в Нови хан“ и ще изпрати екип от професионалисти, които да помогнат за изпълнение на мисията. 

Снимачният ден продължава от ранни зори до късни доби, като Петя Буюклиева неуморно репетира своята роля. Тя твърди, че като перфекционист трябва да изпипа и най-дребния детайл от актьорското си превъплъщение. Зрителите ще видят как тя влезе в ролята на транссексуалната звезда Петер Бу и не спря да репетира песента си, докато другите снимат, което ще доведе до напрежение.

Междувременно борбата за лидерство между Калина и Петя продължава и помежду им отново ще прехвърчат искри. Поводите за схватки варират от актьорското майсторство до ролята на домакини в кухнята. 

Вече близо седмица дрехите на Емил Каменов са конфискувани от Big Brother. Зрителите ще видят каква е реакцията му, когато останалите номинирани получат своя багаж, а той - не, което ще стане повод за обостряне на отношенията му с Петя. 

По-късно Петя Буюклиева ще бъде специален гост в „Голямата уста“ с водещ Венета Райкова, като зрителите имат възможност да зададат въпросите си към певицата през Facebook страницата на шоуто. Също така гостите в студиото ще разгледат под лупа живота на Ники Китаеца.

Не пропускайте Big Brother All Stars от 20.00 ч. и „Голямата уста“ от 22.00 ч. по Нова.