Темите и гостите в предаването днес от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Тази неделя в предаването „Дикоff” Кубрат Пулев ще разговаря със Сашо Диков за ударите под кръста и ударите на съдбата, за мръсната игра и достойнството на победения, за загубата с чест и силата да продължиш напред.

Очаквайте и продължението на специалното интервю на Сашо Диков с Лаура Кьовеши – главен обвинител на румънската Национална дирекция за борба с корупцията, която успя да вкара в затвора за злоупотреби министри, депутати, магистрати, дори бивш премиер и брата на настоящия президент. Съдебната тема ще продължи в студиото на „Дикоff” с гостуване на българския правосъден министър Христо Иванов, който ще отговаря за реформите в системата в първо лице.

Велизар Енчев пък ще говори със Сашо Диков за особеностите на съвременния патриотизъм.  

Миролюба Бенатова представя: Да разбиеш света със стена - интервю с Ивайло Пенчев, създател на една от най-успешните български фирми, световен лидер в изграждането на стени за катерене и оборудване за алпинизъм. Лесно ли е да се прави бизнес на световно ниво в България? Отговорът на специалиста. Светослава Рудолф пък ще представи филм за непознатия Георги Димитров.

Естествено, Стажанта отново ще задава неудобните въпроси в коридорите на властта,  а отговорите, които получава, тази седмица ще коментира публициста Велислава Дърева.

Гледайте „Дикоff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.