Гледайте „На кафе” в четвъртък от 9.30 ч. по Нова

В четвъртък в предаването „На кафе” по Нова зрителите ще научат за един нов начин да се справят със стреса при кризисни ситуации, страха преди важна среща, интервю за работа или голяма промяна чрез комбинация в прочутите капки на доктор Бах.

Директно от Дания репортерът Диана Тодорова ще представи поредната интересна емигрантска история на наша сънародница, която е популязирала българското розово масло в скандинавската страна и е собственик на една от най-успешните козметични клиники там. Очаквайте разходка с лодка в пристанището и каналите сред красотите на Копенхаген.

Гала ще изпие своето кафе с Галя Щърбева и Лора Крумова, които ще разкажат подробности за новия им съвместен телевизионен проект и как успяват да съчетаят професионалните ангажименти с майчинството. Двете водещи ще се върнат назад в годините, за да си припомнят първите репортажи и интервюта в ефира на Нова и как е възникнало тяхното приятелство. Ще разберем и как се справят с преподаването на журналистика в магистърска програма в престижен университет. Двете любими телевизионни лица ще разкрият и подробности за рубриките в новото им предаване, което ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова.

Гледайте „На кафе” в четвъртък от 9.30 ч. по Нова.