Актьорът Ненчо Балабанов стартира нова рубрика в „Господари на ефира” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Тази вечер в „Господари на ефира“ ще видим как след изобличаващите репортажи за измамната дейност на касиера Кирил Киров, тотопункта му бе затворен след реакция на спортното министерство и Тотализатора по случая.

Господарите разобличиха в репортаж две части на материала станахме свидетели на измамната схема на Киров. Тото касиерът излъгва един от печелившите, че е спечелил нищожна сума пари, прибира фиша му и изтегля истинската печалба от 5000 лева. Още при първата му среща с камерата на „Господари на ефира” Киров прояви агресивно поведение, а в епизода тази вечер ще станем свидетели и на опит за саморазправа с репортера Влади Василев.

Тази вечер в „Господари на ефира“ стартира чисто нова рубрика - „FaceБойко“. Главно действащо лице в нея е актьорът Ненчо Балабанов, който нашумя особено напоследък с изявите си в интернет пространството, където се превъплъщава в премиера Бойко Борисов.  Един от хората, забелязали потенциала му е продуцентът на Господарите Джуди Халваджиян, който му отправя покана да се присъедини към екипа на шоуто.  Всяка седмица Ненчо ще се преобразява в премиера Борисов, за да коментира от кабинета си актуални теми, проблеми и въпроси.

„Винаги съм харесвал  „Господари на ефира" и екипа на предаването. Зарадвах се на поканата да работим заедно и я  приемам като висока оценка за моята работа. Надявам се това да е началото на едно дълго и добро партньорство между мен и най-обичаното шоу в България”, коментира Балабанов.

Още тази вечер зрителите ще разберат мнението му за жените-президенти, Лютви Местан  и  други значими теми, които вълнуват българското общество в първото издание на рубриката „FaceБойко“ в „Господари на ефира” от 22.00 ч. по Нова.