Фицата достигна върха на сложната хореография и вокални умения с образа на Пинк

Огромни подплънки бяха тайното оръжие на рапъра Криско за придобиване на пищните форми на Ники Минаж в „Като две капки вода”. Образът на провокативната r n’b изпълнителка и хитовото парче Anakonda донесоха и победа за българския рапър този понеделник.  Фънки изпровизира прословутия „туърк“ танц, за да покаже адмирациите си към страхотното превъплъщение на Криско в Ники Минаж. „Безкомпромисно“ беше единствената дума, с която Магърдич Халваджиян определи изпълнението на Криско.

„Удивен съм как пя на фона на такова физическо натоварване“, не скри възхищението си  Магърдич Халваджиян към Филип Аврамов, който направи върховото си изпълнение до този момент в шоуто „Като две капки вода” с образа на Пинк. 

Азис се превърна в червенокосата звезда на шоуто Жана Бергендорф, а самата Жана донесе световния рок на сцената с образа на вокала на Guns n‘Roses – Аксел Роуз. „Имам какво да уча технически от нея“, призна поп фолк певецът минути преди изпълнението си на „Самурай“. Песента се оказа сериозно изпитание за Васко, който сподели, че е изненадан от себе си за допуснатите пропуски на сцената.  Маца като Марлене Дитрих и Джуджи като Адриано Челентано спечелиха признанието на Фънки, че са направили най-добрите си представяния за сезона.Чаровната блондинка Нона Йотова пък се превърна в шоколадовата соул изпълнителка Шаде.

С песента на Питбул Ненчо внесе първите разногласия в журито за вечерта. „Ти си като хамелеон. Справи се отлично с тази задача“ – с тези думи Хилда внесе позитивен елемент в мъжката част от журито. „Смятам, че си 50 пъти по-добър от Питбул“, категоричен беше продуцентът на шоуто, подкрепен от пожеланието на Фънки на Ненчо да се падне по-симпатичен образ следващия път.

Не пропускайте новите превъплъщения в „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова.