Съквартирантът сподели пред Гала подробности за преживяванията си в Къщата

„Имах голямо желание да се върна в Къщата, за да довърша това, което съм започнал, само че нямах този шанс”, сподели Пламен Димитров пред Гала в „На кафе”. Пламен е Съквартирантът, претърпял тежка травма на рамото по време на мисия „Обратно в обора”, която стана причина за прекратяването на неговото участие в най-дискутираното риалити в България.

Травмата на Пламен стана причина за поредното спречкване между лагерите в Къщата. „Мъжкарите” Богданов, Цецо и Кирил не проявиха никакво съчувствие към неговата болка, а се разгневиха, тъй като заради този инцидент те не успяха да спечелят играта. Това не беше първата негативна реакция на Цветелин към Пламен.

„Реакцията на Цецо не беше мъжкарска”, сподели впечатленията си Пламен. Той отговори на коментарите, че е бил прекалено мек, че не е искал да се конфронтира и да отговаря на провокациите на „мъжкарите”. Това е рефлекс, изграден през младежките му години, когато е страдал от факта, че е таял скрита агресия, но „по никакъв начин не може да се каже, че ме е било страх”.

„Big Brother ми донесе много позитиви. Реакциите на хората за моето участие много положителни”, сподели Пламен.

Какво още сподели Пламен пред Гала за Къщата и отношенията си с Николина, гледайте във видеото.

Не пропускайте големият финал на Big Brother на 11 септември, петък, от 20.00 ч. по Нова.