Включете се в играта на официалните Facebook страници на „Фермер търси жена”, „Мис Пепеляшка”, „Женени от пръв поглед”, Нова телевизия, Diema Family и Nova Play

От днес до 18 септември „Фермер търси жена” говори за любов, фермерство и още нещо. Романтичното риалити поставя началото на една различна Facebook кампания под надслов #ФермерТърсиЖена търси отговори... Предаването се обръща към всички свои фенове и романтици със серия от любопитни въпроси.

Възможна ли е любовта между фермер и градско момиче? Как изглежда идеалната фермеска половинка и кои са петимата фермери, които трябва да продължат в предаването? Всички, които споделят своето мнение, ще участват в томбола за спечелването на романтична награда.

Нашите въпроси може да очаквате на официалните Facebook страници на „Фермер търси жена”, „Мис Пепеляшка”, „Женени от пръв поглед”, Нова телевизия, Diema Family и Nova Play. Защото #ФермерТърсиЖена търси вашите отговори...

А кой ще бъде победителят – ще разберем на 18 септември, когато романтичното риалити ще се завърне в ефира на Нова точно в 21.30 ч.

Повече за кампанията ще намерите в официалната Facebook страница на „Фермер търси жена”, а видеа с ексклузивно съдържание за кадър от шоуто може да гледате в официалния канал на предаването във vbox7.com.