Дали напрежението в Къщата ще ескалира, ще видим в Big Brother All Stars в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Съквартирантите се провалиха при изпълнението на първата седмична мисия в Big Brother All Stars. Следващата седмица звездите ще разполагат с минимален бюджет, което вероятно ще нагнети и без това напрегнатите отношения в Къщата.

Въпреки че Big Brother през цялото време помагаше  на синия отбор, в който влизаха Евгени Минчев, Борислав, Йоко и Десислава, последното изпитание „Атлас, изправи рамене” беше спечелено от червения отбор на Соня Колтуклиева, Къци, Джаферович и Ваня Червенкова. Финалния кръг от битката между отборите не беше режисиран от Големия Брат. Двата тима трябваше да докажат своята физическа издръжливост и психическата устойчивост. Над звездите бяха поставени контейнери с боя, чиито капаци те трябваше да държат затворени, в противен случай течността ще се излее върху тях. Евгени реши, че не иска да се цапа и отказа да участва мисията. Накрая на мисията една срещу друга останаха Деси Слава и Соня. След изминали 21 минути силите започнаха да напускат певицата и тя се разплака от болка и изтощение. На 25-ата минута Деси пусна капака и така Соня стана победител. В края на мисията Big Brother разкри истинската ѝ цел. Стана ясно, че единствената задача на синия отбор е била да победят в последната мисия. Тъй като те не  успяха да направят това, бюджетът на всички Съквартиранти за следващата седмица ще бъде минимален – 120 лева. „Голяма игра е това, не може да се отрече”, философски заключи Къци.

Междувременно напрежението в Къщата продължава да расте. Отношенията между Соня и Евгени продължиха да се влошават. Двамата започнаха да сформират свои лагери. Пред своите поддръжници Боби и Йоко журналистката коментира особата на Лорда: „Той си е просто един Генчо от Пазарджик, който се прави на интересен”. Минчев пък от своя страна злословеше срещу Колтуклиева пред Ваня Джаферович: „Тя е незначителна за този формат. Тя е възрастна и уморена жена, с лошо направена уста”. Йоана възропта срещу Евгени и епитетите, с които ги е засипвал зад гърба им. „Той непрекъснато хвърля думи като бомби! Това е форма на тероризъм!”, възропта певицата. Червенкова се опита да намали напрежението, но с това срещна съпротивата на Соня, която смята, че бизнес дамата е решила да влезе в Къщата с ролята на помирител. Червенкова избухна и на висок тон заобяснява, че води само лични битки и то в съда, както и че няма да бъде оръжие в чужди битки.

Противоречията между Колтуклиева и Лорда доведоха до противопоставяне между двамаат най-силни мъже в Къщата – Джаферович и Борислав. Футболистът директно заяви на Колкутлиева, че веднага след като имунитета й приключи, тя ще излезе от Къщата. „Ти се подмазваш на всички, защото не искаш като в миналия сезон да излезеш първа. Но това не е истинско отношение”, анализира я набързо спортистът.  Джаферович не пощади и приближения до Соня Борислав, обвинявайки го, че е  „тъп” и „фалшив”.  Евгени се опита да помири двамата с обяснението, че Ваня не е искал да го нарече „тъп”, просто не е намерил правилната дума. По всичко обаче личи, че напрежението между Борислав и Джаферович не спадна.

Как ще отношенията в Къщата, ще разберем в Big Brother All Stars в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната  Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.