Какво предстои във фермата на Марин, след като в предишния епизод зрителите станаха свидетели на любовното обяснение към водещата Диди Тодорова?

„Изненадах се от самата ситуация, беше шокиращо за мен” – с тези думи една от кандидатките във фермата на Марин – Лилия Андреева, коментира предложението за брак, което той отправи към водещата на „Фермер търси жена” Диди Тодорова. „От него можеше да се очаква всичко, той е непредсказуем”, подчерта Лилия. 

„Реално той не търси любовта, сигурна съм, че не се е записал в предаването заради това”, коментира още Лилия Андреева. „За пореден път се уверявам, че има хора, които и сами не могат да си помогнат”, добави тя. Лилия подчерта, че предложението на Марин към водещата не е било на шега. 

„След това поразсъждавах и реших, че след като можеш да предложиш брак само след два-три разговора по две-три минути, значи си доста повърхностен човек. Тогава разбрах, че това може би е най-доброто развитие на ситуацията. Защото нямам намерение да се боря за сърцето на такъв човек”, категорична е Лилия.

Какво предстои във фермата на Марин, след като в предишния епизод зрителите станаха свидетели на кратка част от любовното обяснение към водещата на предаването Диди Тодорова. Ще предложи ли наистина Марин брак на Диди, каква ще е нейната реакция и как ще се почувстват след любовното му обяснение дамите, които се борят за сърцето му? 

Не пропускайте „Фермер търси жена” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.