Как ще реагират приятелите на шокиращите разкрития, ще видите в епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Неочаквано тежки изпитания очакват приятелите от „София – Ден и Нощ“. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова тайната на Симона за отношенията ѝ с Дани е на път да стане достояние на Боби.

Дани и Галя намират общ език и стават изключително близки покрай съвместната им работа. Това обаче не се харесва на Симона, която освен, че става ревнива, става и достатъчно непредпазлива и разкрива истината за случилото се между нея и фотографа. Пред проблеми се изправят и останалите  съквартиранти. Сабина е много разочарована от Коко, а и останалите от персонала не са на нивото, което тя иска да бъдат. Поли е на ръба да изгуби завинаги Станимир. Красавицата трябва да реши дали да остане с него или да поеме по пътя на славата на певица. Коко, в самотата и тъгата си по Ани, решава , че трябва да си намери друго момиче, за да може да я забрави по-бързо. За целта той си прави профил в сайт за запознанства. Но неуморният Коко не спира дотук, а решава да помогне и на Митко да си намери приятелка, затова прави и негов профил в същият сайт.

Какви решения ще вземат приятелите? И как признанията на Симона ще се отразят на техните отношения? Дали Дани ще може да понесе последствията от тях? Дали Боби ще остане равнодушен към фактите, които ще научи?  Отговорите на тези въпроси ще научим тази вечер в епизода на „София – Ден и Нощ ” от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.