Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

В името на любовта голям риск поема Рая от риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер чаровната хореографка подготвя отмъстителен план, за да спаси връзката си със Светлин. Тя моли Дани да преспи с Мики, същото предложение ще получи и Марио. 

Междувременно Дани не се чувства сигурен в работата си на фотограф и бизнесът му не върви, а хазяинът му вдига наема. Тревогите му обаче не спират дотук, след като Светльо отправя сериозна молба към него и Галя – да му помогнат да открият Рая, която изчезва след фарса с вечерята с неговите родители. 

Изпитания предстоят и за Сабина, която признава на София, че изпитва увлечение към Марио. Тя е решила да се отдаде на химията между тях, но приятелката й се опитва да я предпази от евентуално разочарование.

Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay