Концертът ще бъде първата стъпка към възстановяването на музикалната телевизия

Звездите на българската поп и рок музика ще отпразнуват с грандиозен концерт 20 години от създаването на музикалната телевизия ММ. 

На 25 март зала 1 на НДК ще събере 27 български изпълнители, сред които Анимационерите, Графа, Уикеда, Джанго Зе, Ъпсурт, Тони, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”, Стенли, Ирина Флорин, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Пакикан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дичо, Дара Екимова, Остава, Д2, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра. Всички те ще изпълнят най-популярните си песни, но в нов аранжимент, специално подготвен за събитието от „ММ Акустик Бенд” под ръководството на Мишо Шишков. Голямата международна звезда на концерта пък ще бъде победителката от „Евровизия 2012” Loreen.

Идеята на организаторите е да припомнят, че именно в ефира на ММ са стартирали кариерата си най-обичаните днес музиканти.  

Концертът ще бъде първата стъпка към възстановяването на музикалната телевизия, издадоха още организаторите. Тя ще бъде изцяло онлайн платформа и ще може да бъде гледана в цял свят. Концертът ще бъде заснет и излъчен по Нова телевизия.