Тандемът разказа какви са предизвикателствата за тях като водещи на „Господари на ефира”

„Вече 13 години в ефир не сме свалили нивото на „Господари на ефира”. И най-важното е, че все повече хора разчитат на предаването да оправи проблемите им. Това е най-голямата ни чест и достойнство и с това печелим най-много”, заяви Малин Кръстев. Той гостува в „На кафе” заедно с Ненчо Балабанов, за да разкажат какви са предизвикателствата за тях като водещи на „Господари на ефира”. 

„Актьорският рефлекс, чувството за хумор и сработването с партньора е много важно за цялостното представяне на шоуто. Ненчо Балабанов се вписа като добър професионалист, а хубавото чувство за хумор и неговата всеотдайност помогнаха бързо да се сработим”, отбеляза още Малин Кръстев. „Толкова сработен екип като в „Господарите” рядко се среща. Подборът на самите водещи зависи от продуцентите и тяхното усещане за верния човек”, подчерта той. 

Ненчо Балабанов на свой ред призна, че е имал притеснение как ще се справи особено в началото. „Всички ме приеха страхотно, а огромният плюс е, че познавах екипа и се чувствах като у дома си. За това усещане допринесе и самият Малин”, обясни Ненчо. 

„Комбинацията между Малин Кръстев и Ненчо Балабанов е много интересна и забавна за зрителите. Резултатите го доказват”, обясни продуцентът Джуди Халваджиян. „За последните 13 години на столовете на водещите са сядали само хора, в които вярвам”, подчерта той. Вижте повече във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте „Господари на ефира” с водещи Малин Кръстев и Ненчо Балабанов – всяка делнична вечер от 23.00 ч. по Нова.