Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова са силно изненадани, когато Mарина пристига с куфарите си в тяхната квартира. След като във вчерашния епизод обяви, че е собственик на апартамента, тази вечер тя решава да се настани при тях и да спи със Симона в една стая, за да е по-близо до нея. Решението й изнервя всички, а най-потърпевши са Боби и Симона. 

В епизода на риалити сериала тази вечер още едно семейство е изправено пред изпитания – Сабина търси близостта на баща си и иска да е до него в този съдбоносен момент. Брат й обаче не позволява двамата да се срещнат и буквално я изхвърля от болницата. 

Междувременно София научава любопитни подробности за тайния си обожател, който се оказва тинейджър. След като изчезва от къщи и неговите родители са силно притеснени, София е изправена пред дилемата да стане ли съпричастна и да предотврати една детска глупост, или напротив. Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay