Гратен „Дофиноа” и клафути с ябълки в „Бон Апети”
-
Как трябва да се изучава историята на комунизма?
-
В печата: 70% от българите нямат никакви спестявания
-
На плаж у нас или в чужбина?
-
"Моята новина": "Чиста и приятна" вода за пиене
-
„King”- съвместното парче на рапъра Кристо и Айви
-
9-те истини за хранителните разстройства
-
Ще има ли обрат по делото срещу акушерката Емилия Ковачева?
-
Как трябва да се изучава историята на комунизма?
-
В печата: 70% от българите нямат никакви спестявания
-
На плаж у нас или в чужбина?
-
"Моята новина": "Чиста и приятна" вода за пиене
-
„King”- съвместното парче на рапъра Кристо и Айви
-
9-те истини за хранителните разстройства
-
Ще има ли обрат по делото срещу акушерката Емилия Ковачева?
-
Как трябва да се изучава историята на комунизма?
Менюто в кулинарното предаване от 11.30 ч. по Нова
В сряда в предаването „Бон Апети” по Нова кулинарите Лора и Стоян ще приготвят пълнени калмари с булгур и свежи аромати във вкусен сос. Ще видите и как да приготвите гратен „Дофинуа”. А за десерт очаквайте клафути с ябълки.
Точните рецепти ще научите в „Бон Апети” в сряда от 11.30 ч. по Нова.
Последвайте ни