Продуцентът Боряна Гидикова и менторът Наталия Кобилкина разкриха подробности за първото уеб риалити в „Събуди се”

„Великолепните 5”  е първото уеб риалити, правено някога. Смятам, че не успях да намеря такъв формат и във международните видео платформи. Със сигурност не толкова професионално направен и с такъв екип”, заяви продуцентът на формата Боряна Гидикова от компания 7Talents в студиото на „Събуди се”. 

Първото уеб риалити в България „Великолепните 5” дава възможност на 5 дами на различна възраст, с различни занимания и различен социален статус ще променят изцяло живота си в рамките на 5 седмици. „Яж, моли се и обичай” е филмът, който ме вдъхнови за това риалити”, разкри Боряна Гидикова. Форматът е насочен към активни жени, които ползват интернет и по съвсем естествен начин е намерил своя дом в най-голямата платформа за видео  споделяне в България – Vbox7.com.

Участничките са подбрани чрез кастинг, организиран с онлайн изданието Еdna.bg, на който са се записали над 150 дами. „По този начин стигнахме до дамите, които наистина желаят да се променят”, сподели Боряна Гидикова.

В своят път към промяната участничките ще бъдат подпомагани от инструктори, които  ще им помогнат да поработят над себе си, за да бъдат по-щастливи. 

„Вярвам в промените. Човек може да се промени, ако иска да се промени”, заяви сексологът Наталия Кобилкина, която е сред менторите в риалити проекта. „Човек може да се промени при правилните специалисти и правилните техники. Тежи момичета няма да са същите. Моята работа е да покажа как психолог може да промени живота ти на 360 градуса”.

Какво още разказаха Боряна Гидикова и Наталия Кобилкина за първото по рода си уеб риалити в България, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Първата среща на „Великолепните 5”  с първите им ментори: Иван Христов – професионален фитнес треньор и д-р Райна Стоянова – диетолог в мисията „Аз обичам моето тяло”, може да видите тук>. 

Гледайте епизодите на „Великолепните 5”  всеки ден във Vbox7.com. Следете всички новини във Facebook.