5-минутни упражнения за добро настроение и телосложение – всеки понеделник и четвъртък от 16.00 ч.

Първият уеб пародиен сериал „#Кифла” очаква всички, които си мечтаят за доза лятно забавление, от 20 юни във Vbox7.com. Продуцентите от 7Talents обещават много смях и поредица от всевъзможни абсурдни ситуации в 12 епизода на най-новата продукция – всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.  

Социалният феномен „кифла” е предизвикателство не само за екипа на 7Talents, но и за талантливите Рая Белева и Ева Георгиева – EVA, които влизат в ролята на лирическите героини. В „#Кифла” две момичета от провинцията идват в големия град, за да станат бързо богати и известни и имат перфектната концепция как да го постигнат. 

Елизабета-Мария, накратко Бети, е винаги в добро настроение, държи много на външния си вид и иска бързо да стане известна, за да не й се налага да работи. Вал, или Валчето накратко, е вечно недоволна, а най-големият й страх е да не я помислят за недостатъчно подготвена или и да се обвърже с някой, който няма възможности.

За разлика от прототипите си актрисите в сериала значително се различават от образа на лекомислени красавици. Рая Белева е завършила актьорско майсторство в НАТФИЗ, а Ева Георгиева – EVA, може да се похвали с музикално образование и кариера, като в момента е студентка в Музикалната академия. Свежа заявка за съдържанието на „#Кифла” е вече популярният Жо Тем, също  дело на 7Talents, който дава гросмайсторски прогнози за футболни срещи от UEFA EURO 2016. Каква е връзката му с двете забавни момичета и ролята му в новия сериал, ще разберем съвсем скоро. 

„#Кифла” се излъчва в понеделник и четвъртък в 16.00 ч. във Vbox7.com