Diema Sport, Diema Sport 2 и Gong Play ще излъчват на живо всички контроли на Лудогорец

Отборът на Лудогорец започна с контролните мачове, които са част от предсезонната подготовка на тима. Разградчани ще се изправят по-късно днес срещу Славия Прага в среща, която ще се състои в Австрия, където тренират двата състава. Феновете могат да гледат двубоя на живо тази вечер от 19.00 ч. в ефира на Diema Sport, в сайта Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play.

„Орлите” се стремят към повторно влизане в групите на Шампионската лига. Това заяви и самият наставник на тима Георги Дерменджиев, а постигането на тази задача минава през провеждане на качествена подготовка и изиграването на стойностни контроли.

Жребият за предварителните кръгове на Шампионската лига срещна българския шампион с черногорския Младост Подгорица, а първите мачове ще бъдат на 12/13 юли.

Спортните канали на Нова Броудкастинг Груп Diema Sport и Diema Sport 2 и онлайн платформата Gong Play ще излъчват на живо всички контроли на ПФК Лудогорец по време на втория подготвителен лагер в Австрия. До края на подготовката Лудгорец ще се изправи още срещу Динамо Тбилиси (26 юни), срещу Динамо Москва (29 юни), срещу Макаби Хайфа (2 юли) и Динамо Киев (3 юли).