Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Анимацията „Замръзналото кралство” покори петата седмица на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA. Ледената приказка спечели зрителския вот в напрегната борба с Никълъс Кейдж в криминалния екшън-трилър „Токарев”и Роуън Аткинсън в комедията „Джони Инглиш се завръща”.  Сред заглавията, които анимацията изпревари в кампанията, са приключенският екшън „Костенурките нинджа” с участието на Меган Фокс и Уил Арнет, както и екшъна „Уличен бой”, в който Чанинг Тейтъм и Терънс Хауърд са част от подземния свят на незаконни мачове и залагания. 

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с четвърти сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Това лято „Великият понеделник” ще протече под мотото „Зрителят печели” и участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама”.

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страницата на KINO NOVA

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA