Новите филмови предложения в кампанията са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Анимацията „Колите 2” покори шестата седмица на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA. Лентата спечели сърцата на зрителите в оспорвана битка с екшън-трилъра „Джак Райън: Теория на хаоса” и хорора „Нощта на ужасите” с Колин Фарел. По-назад останаха криминалния психотрилър „Пурпурните реки” и класиката на режисьора Гай Ричи „Две димящи дула”.

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с четвърти сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Това лято „Великият понеделник” ще протече под мотото „Зрителят печели” и участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама”.

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страницата на KINO NOVA

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA