Неочаквани обрати настъпват броени часове след старта на риалитито във Vbox7.com

По темата

Какво предстои след първия истински купон във вилата на Summer Flirt, запомнил се с много смях, усмивки и забавление? Броени часове, след като участниците в първото уеб риалити за необвързани избраха своите половинки, настъпват неочаквани обрати, а налице са и първите любовни трепети. Докато всички трябва да почистят вилата след опустошително парти, Габи и Иво ще се насладят на романтична разходка в новия епизод, който вече е във Vbox7.com.  

В епизодите на Summer Flirt тази седмица, под строгите напътствия на водещия Дани Петканов, деветте млади момичета и момчета в проекта ще се превъплътяват в древни римляни. В мисията си те имат възможност да развихрят креативността и творческите си заложби, както и споделят съкровени тайни с останалите.

Само за първите три епизода Summer Flirt успя да привлече многобройна аудитория и лоялни фенове.  В следващите няколко седмици продуцентите от 7Talents и Hidalgo Productions обещават забавни игри и провокативни задачи – основните съставки за истински интригуващо уеб риалити. 

Откриха ли своята половинка Мадлен, Марто, Светльо, Кристин, Мартин, Милена, Габи, Иво и Кати, създадоха ли приятели и първи впечатления, ще разберете само в новите три епизода на Summer Flirt, тази седмица във Vbox7.com.  

Summer Flirt – понеделник, сряда и петък в 14.00 ч. във Vbox7.com

Следете още за Summer Flirt във Facebook, Vbox7.com  и YouTube.