Не пропускайте големия концерт-спектакъл днес от 20.00 ч. в Княжеската градина при Орлов мост в София

По темата

Сцената за големия концерт на NOVA e готова, а звездите очакват своите фенове тази вечер в 20.00 ч. в Княжеската градина в София, защото “Заедно сме №1”. Много изненади и добро настроение са подготвили изпълнителите за всички присъстващите на събитието.

Тази вечер NOVA ще поднесе първата си голяма изненада за сезона – концерт-спектакъл, с който ще представи есенната си програмна схема по нетрадиционен и атрактивен начин. Всички присъстващи в Княжеската градина в София и зрителите на NOVA пред екрана ще имат възможност да видят 3-часовото шоу, което ще събере на една сцена някои от най-популярните български изпълнители, лицата на NOVA и главните герои в най-актуалните телевизионни и онлайн проекти на Нова Броудкастинг Груп. 

Галерия със снимки от репетицията за концерта на NOVA вижте тук

На сцената ще излязат Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Жана Бергендорф, Рафи, Дара, Славин, Михаела Маринова, Невена Пейкова и Стивън Ачикор, в шоуто ще участват и актьорите от най-новия и много успешен български сериал „Откраднат живот”, героите от риалити сериала „София - Ден и Нощ” и от други доказани и нови формати, които предстои да видим в ефира на медията тази есен. А водещите Зуека и Рачков ще превърнат концерта в истински спектакъл, както само те го могат.

Много изненади и настроение очакват всички присъстващите на събитието тази вечер в Княжеската градина, до Орлов мост, в София. Тези, които нямат възможност да присъстват на събитието на националния празник, ще могат да гледат 3-часовия концерт, с начален час 20.00 ч., на живо в ефира на медията.