Изпълнителят разкри подробности за новите си проекти в „Събуди се”

„На концерта на NOVA „Заедно сме №1” ще обявя една много голяма новина свързана с българската музика и българския шоу бизнес”, загатна Криско в интерсвю с Деян Весселинов в „Събуди се”. Рап изпълнителят намекна, че ще разкрие подробности за новите си проекти и двете песни, които е записал наскоро.

Криско е един от специалните участници в концерта „Заедно сме №1” на NOVA, който ще се проведе на 6 септември, вторник, от 20.00 ч. в Княжеската градина при Орлов мост в София. Заедно с Любо Киров, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Жана Бергендорф, Рафи, Дара, Славин, Михаела Маринова, Невена Пейкова и Стивън Ачикор, в шоуто ще участват и актьорите от най-новия и много успешен български сериал „Откраднат живот”, героите от риалити сериала „София - Ден и Нощ” и от други доказани и нови формати, които предстои да видим в ефира на медията тази есен. А водещите Зуека и Рачков ще превърнат концерта в истински спектакъл, както само те го могат.

Какво още разказа Криско за новите си проекти и личния си живот, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте изненадата, която е подготвил рап певецът, на концерта „Заедно сме №1” на NOVA, който ще се проведе на 6 септември, вторник, от 20.00 ч. в Княжеската градина при Орлов мост в София. Събитието ще бъде излъчено на живо и в ефира на NOVA.