Часът на истината настъпва в новите епизоди във Vbox7.com

През изминала седмица двойките в Summer Flirt се размениха, което доведе до напрежение между участниците. В новите епизоди на първото риалити за необвързани у нас eмоциите ескалират, отношенията се обтягат, като дори ще се стигне до агресия. Габи и Кристин открито демонстрират своята непоносимост към Мадлен. Не пропускайте да гледате кои са вражеските лагери и кои двама участници напускат шоуто първо във Vbox7.com.

"Кутиите на истината" е играта, с която са предизвикани Светльо, Мадлен, Мартин, Кристин, Габи, Иво и Марто. Те трябва да отговорят искрено на въпроси, зададени от самите тях. Какво споделиха един с друг и има ли засегнати? Водещият Дани Петканов, от своя страна, предизвиква участниците да покажат уменията си в най-известната игра в света – футбола. Най-добре представилият се отбор печели неочаквана изненада за двама.

Напрежението достига опасни висини. Защо се стига до проява на агресия и какво имат да си кажат участниците? Защо Марто продължава да се чувства като аутсайдер и кои са новите изгонени? Отговорите ще откриете тази седмица в трите нови епизода на Summer Flirt във Vbox7.com.

Summer Flirt – понеделник, сряда и петък в 14.00 ч. във Vbox7.com 

Следете още във Facebook, Vbox7.com  и YouTube