Евгения Генадиева стига до развръзката в търсене на истината, д-р Стилянова се бори с амнезията

Героите в "Откраднат живот" ще направят големи разкрития за своя живот, които ще ги изправят пред нови морални дилеми в епизодите на хитовия сериал тази седмица по NOVA. След като се върна към живота с амнезия, д-р Стилянова ще се окаже манипулирана от Виолета Захариева. Въпреки откъслечните спомени и неясната представа за миналото, Галя ще се опита да събере парченцата от пъзела с помощта на член на лекарския състав. 

Съмнения ще обземат Евгения Генадиева, която ще продължи да се лута между миналото и настоящето. Въпросите за родовата връзка на Иван, Калин и Алекс ще я подтикнат да потърси своето място в живота на двете деца и да стигне до неочаквана развръзка. 
 
Миро ще помоли семейство Василеви да приютят Ирина и нейния син. При това гостуване още една истина ще излезе наяве, преобръщайки живота на Биляна. Д-р Василев ще се окаже жертва и спасител на пациент в една нощ, а неочакваните събития ще върнат случая с починалата родилка отново в болницата. Докато Калин Генадиев трупа популярност с присвоен случай, мястото му на главен лекар ще бъде саботирано от собствения му баща. 
 
Ще успее ли д-р Захариев да стигне отново до сърцето на д-р Стилянова? Какво ще се случи с Ирина и бебето и дали Виолета отново ще се добере до тях? Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот" тази седмица – от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.