Гледайте oсми епизод от втори сезон на хитовата поредица тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Потопът от скрити истини е на път да разбие бентът на лъжите и да наводни спокойната на пръв поглед болница “Св. Кирил” в “Откраднат живот”. В епизода на хитовия български сериал тази вечер по NOVA д-р Стилянова ще си възвърне паметта и е на път да разкрие всичко, което знае за Виолета Захариева. Но това не е единствената опасност за Виолета. Дъщеря ѝ Биляна е все по-близо до истината за търговията с бебета, организирана от майка ѝ в болницата, след като приюти Миро заедно с Ирина и детето ѝ. Те ще попаднат в истински екшън, а д-р Захариев ще продължи да търси път към сърцето на д-р Стилянова.

Д-р Василев ще се възстанови трудно след нападението от страна на съпруга на починалата родилка, но действията на Миро ще му докарат ново главоболие, още повече че може да се окажат пагубни за цялата болница. Александър Василев ще стане едновременно жертва и спасител на пациент в епизода тази вечер, а случаят с бременната родилка ще се появи отново в болницата, стигайки до кулминацията на историята. Д-р Иван Генадиев  ще подложи Наталия на необичайно предизвикателство, което ще предизвика смут в ПР специалиста на МБАЛ „Св. Кирил“.

Ще успее ли Виолета да държи на разстояние един от друг д-р Захариев и д-р Стилянова? Каква уговорка ще направят д-р Генадиев и Наталия? Гледайте oсми епизод от втори сезон на “Откраднат живот” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.