През уикенда продуцентите 7Talents продължават към кастингите за уеб шоуто в София и Пловдив

Какво е общото между stand up комедия, пародия и кой е кралят на балоните? Отговорите на тези въпроси очакват феновете на новата мащабна уеб продукция “Смях на почивки”,  реализирана от  продуцентите 7Talents съвместно с KITKAT®. Онлайн потребителите и запалени почитатели на хумора и забавлението вече могат да гласуват за любимия си участник в “Смях на почивки” на адрес vbox7.com/kitkat/gallery, като изборът ще продължи до 4 октомври. Всяка седмица двама от талантите в проекта (избрани от публиката и журито), качили свое авторско комедийно видео на адрес www.vbox7.com/kitkat, както и един зрител, гласувал за своя фаворит, ще могат да спечелят екшън камери GoPro.

Kастингите за продукцията продължават, а всички, които искат да бъдат новите звезди в “Смях на почивки”, могат да изпращат видеа на платформата на продукцията до 21 октомври. На финала ни очакват двама големи победители в шоуто – един, избран след гласуване от потребителите във Vbox7.com и един, избран от журито на “Смях на почивки“.  Именно те ще спечелят  големите награди – договор с продуцентите 7Talents, както и пътуване до Холивуд с посещения на едни от най-големите филмови студия.

Още през този уикенд екипът на 7Talents и “Смях на почивки” продължава към следващите две кастинг дестинации – Пловдив и София, за да предизвика най-изявените таланти там. На кастинга в Пловдив, в събота, 1 октомври, от 10.00 до 17.00 ч. в хотел “Тримонциум“  ще бъдат Стан и Стефи. На кастинга в София в неделя, на 2 октомври, от 10.00 до 17.00 ч. в НДК кураж на кандидат-комедиантите ще даде влогърът Кристиан Танев

През есента на 2016 сме свидетели на редица нови уеб ексклузивни продукции, както и на очакванoто от всички продължение на утвърдени вече уеб поредици – вторият сезон на "Не така, брат”, новия сезон на комедийната поредица “#Кифла”, старта на най-новия уеб сериал “Апартамент 404”. Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици на 7Talents, могат да кандидатстват на адрес http://bit.ly/2cG5M6E.

"Смях на почивки” във Vbox7.com

Кастинг в Пловдив – 1 октомври, събота, хотел “Тримонциум”, от 10.00 до 17.00 ч.

Кастинг в София –  2 октомври, неделя, НДК, от 10.00 до 17.00 ч.