Не пропускайте срещите от Първа професионална лига днес в ефира на DIEMA SPORT2

Отборите на "Локомотив Пловдив" и "Пирин Благоевград" ще имат възможността да открият деветия кръг в Първа професионална лига, като срещата днес от 17.30 ч. можете да проследите на живо в ефира на DIEMA SPORT2, в Gong.bg и в GONG PLAY

"Смърфовете" посрещат благоевградчани със самочувствието от три поредни победи в последните си мачове. Съперникът също се справя добре напоследък, но пък се намира в ужасна серия от три загуби в трите си гостувания до този момент през сезона.

Наставникът на "Локомотив" Илиян Илиев отправи призив към феновете да подкрепят своя отбор. Той ще може да разчита на Ванчо Траянов, който е готов за игра. Това важи и за Аймен Суда, който тренира наравно със съотборниците си. За "Пирин" контузен е Кристиян Кощърна, който ще пропусне срещата. Благов и Костадинов обаче са възстановени за двубоя.

DIEMA SPORT2 ще излъчи още една среща от девети кръг на Първа лига тази вечер от 20.00 ч., когато футболистите на "Берое" излизат на терена срещу отбора на "Черно море".

Старозагорци влизат в двубоя с жажда за реабилитация пред своите фенове след тежкото крушение с 0:4 срещу ЦСКА. "Черно море" също е в негативна серия от четири мача без победа в Първа лига. Равенството 0:0 със "Славия" спря серията от три загуби, но Георги Иванов - Гонзо със сигурност ще иска да върне тима си на победния път.