Не пропускайте квалификациите за Световното първенство по футбол 2018 в ефира на каналите от пакета DIEMA EXTRA и на онлайн платформата GONG PLAY

Футболният уикенд тази седмица е изпълнен със срещи от квалификациите в зона Европа за Световното първенство по футбол 2018. Днес ще се играят девет мача, а всички тях феновете могат да гледат онлайн на платформата GONG PLAY. Трите най-интересни срещи пък имат запазено място и в ефира на каналите от пакета DIEMA EXTRA. От 19 часа Англия с Гарет Саутгейт начело приема Малта, а в 21,45 часа са големите дербита на деня Германия - Чехия и Полша - Дания.

Англия посреща Малта на собствен терен, а срещата ще бъде излъчена в ефира на DIEMA SPORT. На пръв поглед англичаните са фаворити в този мач, но трудната победа, която постигнаха срещу Словакия, говори, че отборът не е в най-добрата си форма, която стана ясно още по време на UEFA EURO 2016. Сега албионците имат нов треньор, но дали това ще промени играта им, ще стане ясно тази вечер от 19.00 ч. по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY.

Безспорно срещата, която ще прикове вниманието на всички днес, е тазвечершния сблъсък между Германия и Чехия, който е дербито от световните квалификации в група С. Германците се готвеха с настроение в последните дни, а всички билети на "Фолкспаркщадион" в Хамбург са разпродадени. Селекционерът Йоги Льов отчете преди мача, че големият проблем на тима по време на Евро 2016 е бил трудното реализиране на голове. Заради това той призова своите футболисти да демонстрират голова мощ срещу чехите. Дали германците ще изпълнят инструкциите на своя треньор, ще стане ясно тази вечер от 21.45 ч. по DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY.

Отново в 21.45 ч. в битка за челното място в група F ще влязат Полша и Дания. Преките двубои между двата тима са с огромно значение, а първият от тези преки дуели е във Варшава. В предишния квалификационен цикъл Дружина Полска не допусна домакинска,  а “червеният динамит” има само една победа навън в последните три години.Тази среща ще бъде излъчена от 21.45 ч. по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY.

Не пропускайте квалификациите за Световното първенство по футбол 2018 в ефира на каналите от пакета DIEMA EXTRA и онлайн платформата GONG PLAY.