Гледайте срещата от от 17.30 ч. по DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY

Отборът на “Левски” гостува на “Ботев” Пловдив в двубой от 12-я кръг на Първа лига, който е решаващ за временното класиране в първенството. Феновете могат да гледат мача от 17.30 ч. в ефира на телевизия DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата GONG PLAY.

Футболистите на “Левски”  ще се опитат отново да се изкачат на първата позиция във временното класиране, тъй като в момента са на точка зад временния лидер “Лудогорец. ”Сините“ са с 27 точки на второто място, а разградчани са първи с 28 точки, но ще останат с мач по-малко след изиграването на всички двубои от 12-я кръг.

Тимът на “Ботев” пък е шести във временното подреждане със 17 точки в актива си, на две от петия “Дунав” и на една пред ”Локомотив” Пловдив и ”Берое”.”Ботев” не вкара нито един гол в последните си 3 шампионатни срещи с “Левски”. ”Сините” водят в класирането за най-силен гост с 11 точки от 5 мача навън, те са единственият тим, който не е допуснал загуба на чужд терен през сезона. Отборът обаче влиза в двубоя срещу ”Ботев”, след като през седмицата допусна първа загуба през сезона – 2:3 на осминафиналите за Купата на България срещу Черно море, след 14 срещи без поражение във всички състезания (9 победи и 5 равенства).

Не пропускайте развръзката от сблъсъка между “Левски” и “Ботев” от 17.30 ч. в ефира на телевизия DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата GONG PLAY.