Гледайте "Да изненадаш любовта" от 12.30 ч. и "Родео и Жулиета" от 14.15 ч. по NOVA.

Две романтични филмови премиери, изпълнени с емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на NOVA.

От 12.30 ч. популярният актьор от сериала “Малки сладки лъжкини” Брант Дохърти и изгряващата звезда Лекси Джоиваньоли ще открият, че една игра може да доведе до откриването на твоята истинска половинка в романтичната комедия "Да изненадаш любовта". Лекси Джоиваньоли влиза в ролята на неуспешната актриса Клариса, която се връща в родния си град, за да присъства на сватба на свои приятели и решава да ги впечатли, като твърди, че се среща с голяма знаменитост – Час Хънтър (Брант Дохърти). Ситуацията излиза от контрол, когато историята става публична. За да избегне публикации в жълтата преса, Час се съгласява да се присъедини към сватбеното тържество, но в замяна Лекси трябва да се преструва на негова годеница. Играта обаче постепенно започва да се превръща в реалност. 

От 14.15 ч. Криста Ален и Тим Абел пък ще дадат втори шанс на своята любов в романтичната драма "Родео и Жулиета". Криста Ален влиза в ролята на Карен, която е принудена се прибере заедно с дъщеря си Жулиета в родното си ранчо за Коледа. Карън е напуснала дома си преди 20 години, а Жулиета никога не е била там. Момичето изгражда необикновена връзка с Родео – красивия кон на починалия й дядо и неусетно се влюбва в Монти, който й дава уроци по езда. Междувременно между Карън и Хю, неин бивш годеник, също започват да прехвърчат старите любовни искри.

Не пропускайте развръзките в "Да изненадаш любовта" от 12.30 ч. и "Родео и Жулиета" от  14.15  ч. днес по NOVA.