Гледайте "Приключенията на Тинтин" от 13.00 ч. и "Сняг 2: Коледна забрава" от 15.10 ч.

Филмовият следобед днес започва с режисираната от Стивън Спилбърг анимация "Приключенията на Тинтин" от 13.00 ч. по NOVA. Смелият репортер Тинтин и вярното му куче Снежко стават част от невероятно приключение, след като разкриват грандиозна тайна, скрита в кораб. Тинтин бързо влиза в полезрението на злодея Иван Иванович Сахарин, но с помощта на Снежко, капитан Хадък и детективите Томпсън и Томсън той успява да надхитри своите неприятели.

Приключенията в ефира продължават със семейния филм "Сняг 2: Коледна забрава" от 16.00 ч. по NOVA. Втората част от поредицата отново разказва за Ник Сноудън, който е толкова зает със задълженията си на Дядо Коледа, че забравя за обещанието си да празнува заедно със съпругата си Санди. След грубо приземяване Ник се озовава в болница с диагноза амнезия, а Санди се опитва да върне паметта на Ник. Според пазителя на книгата на Санта никой няма право да му каже, че е Дядо Коледа. Така с помощта на елена Бъди и двама нови приятели Санди трябва да помогне на Ник да възвърне паметта си. 

Не пропускайте филмите следобед – "Приключенията на Тинтин" от 13.00 ч. и "Сняг 2: Коледна забрава" от 16.00 ч. по NOVA.