Водещият Драгомир Симеонов разказа подробности за "Дом за всеки" – от 30 януари по NOVA

"С новото предаване "Дом за всеки" по NOVA искаме да покажем реални хора, с реални проблеми и реални изисквания при търсенето на нов дом. Зрителите ще видят също как предлагането реагира на тези изисквания". Това заяви водещият на "Дом за всеки" Драгомир Симеонов пред "Събуди се" във включване на живо от снимачната площадка. 

Най-новият формат на NOVA, който стартира на 30 януари, ще разкрие тайните на имотния пазар и ще даде ценни съвети при намирането на нов дом на възможно най-добра цена.

По темата

Двама агенти с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти в България ще се състезават кой ще предложи по-добри условия и оферта. "Домът е въпрос и на уют, не винаги само на локация и средства", подчерта Пепи. Според нейния колега и конкурент в бранша Жоро предаването ще покаже как протича процесът по наема и покупка на имот, както и някои малки тайни.

"Всеки, който има жилищен проблем и иска да наеме или да купи при определени условия, може да се свърже с екипа на предаването и да разкаже казуса си, след което да се остави в нашите ръце", отбеляза  водещият Драгомир Симеонов. Вижте повече във видеото от "Събуди се".

Не пропускайте "Дом за всеки"  – от 30 януари от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването