Не пропускайте старта на "Дом за всеки" – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

"Участниците в "Дом за всеки" искат да променят средата, в която живеят", разказа в "На кафе" водещият на предаването Драгомир Симеонов. След това реалната ситуация на имотния пазар ще представят агентите Жоро и Пепи, които от своя страна ще влизат в конкуренция един с друг.

Най-новият формат на NOVA "Дом за всеки", който стартира тази вечер от 21.00 ч., ще разкрие тайните на имотния пазар и ще даде ценни съвети при намирането на нов дом на възможно най-добра цена.

"Моята роля на водещ е да представя мястото, където търсим жилище. Искам да си разкажем защо София е толкова интересен град и какво носи тази архитектурна еклектика", обясни още Драгомир Симеонов. 

Първите участници в предаването тази вечер са Моника и Пламен – младо семейство с двегодишна дъщеря на име София, което наскоро е дошло от Кнежа в столицата и има само една седмица да си намери нов дом.

"Двамата определено знаеха какво искат като апартамент, обзавеждане, квартал. Аз и моята конкурентка в предаването представихме реалната ситуация на пазара", разказа в "На кафе" агентът Георги Пейчев. В "Дом за всеки" той влиза в пряк двубой за всеки клиент с Пепи Димитрова, която разчита на женската си същност и интуиция.

По темата

"Ситуацията на пазара е много добра и цените се стабилизираха. Миналата година отчетохме ръст в сключените сделки и покупко-продажби", обясни още Жоро. Според агента сега е времето, в което на добри цени може да се купува, продава или наема. Какви практични съвети ще дават агентите в "Дом за всеки"

Във видеата тук гледайте целия разговор с Драгомир Симеонов и Георги Пейчев, както и представянето на първите участници.

Не пропускайте старта на "Дом за всеки" – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването