Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Напористият и невъзпитан ухажор на Ася отново ще предизвика проблеми в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Дейвид спретва номер, който уронва репутацията на приятелката на Боби. Как ще реагира в тази ситуация рокерът и дали това няма да доведе до нови срещи с органите на реда?

Нов ухажор се появява и в живота на Симона. Матей се стреми по всички възможни начини да се сближи с нея и когато разбира, че в момента е сама, я кани на кино. Това обаче предизвиква раздразнението и подозренията на неговата приятелка. Ще приеме ли Симона неговата покана?

Коко пък намира забавен начин да подобри настроението на съквартирантите със специално парти. Ще се увенчаят ли с успех намеренията му?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук