Темите в предаването в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България” в четвъртък по NOVA водещите Ани Цолова и Виктор Николаев задават въпроса “Ще успее ли Бойко Борисов да запази равновесие и вътре, и навън?”. Очаквайте  първото телевизионно интервю на премиера след парламентарните избори и още от акцентите в предаването:

Бойкотът на опозицията. Говори Жельо Бойчев от БСП.

Какво има в ол инклузива по морето? Сервират ли ни остатъците от вчерашната трапеза в днешното меню - темата в "На твоя страна" с Георги Георгиев.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 23 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил. NOVA има право да скрива или изтрива коментари, когато те съдържат: груб език, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, порнографско съдържание, както и всякакво съдържание, нарушаващо разпоредбите на действащото българско законодателство и етичните норми.