В новия епизод на сериала Мишо отново се бори за сърцето на Блага

Мишо е отново в атака за сърцето на новата си възлюбена - Блага, но този път действието се развива не къде да е, а в гореща плажна обстановка. Скокове във вода, спасителни акции и папарашки снимки очакват феновете в новия епизод на “Не така, брат!” – “Смяна на местата“.

Малкият гений Мишо посещава спортния ден край басейна, организиран от учителя по физкултура Дочев, с две ясни цели – да спечели отново вниманието на Блага и да докаже на баща ѝ, че заслужава уважението му. В опит да бъде забелязан от любимата, Мишо скача в басейна, но губи банските си. Объркан от ситуацията Дочев се втурва да го спасява. До какво ще доведе спасителната акция на учителя и как Мишо претърпява метаморфозата жертва – спасител – особняк, гледайте в новия епизод на “Не така, брат!“ .

Докато малкият брат се справя с поредния удар по своя имидж, Дидо предприема действия срещу набиращата популярност на Беатрис. Той се опитва да компрометира любимата си, като публикува папарашки снимки и пише негативни коментари в социалните мрежи от анонимен профил. Ще успее ли Дидо да постигне крайната си цел и да свали Беа от облаците на славата? Не пропускайте новия епизод на “Не така, брат!” – “Смяна на местата“ първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.