Малкият гений се опитва да подобри репутацията си в училище, но отново търпи провал

Отчаян след редица публични унижения, които унищожиха репутацията му, Мишо от тийн уеб сериала "Не така, брат!" отново търси начин да се върне в групата на старите си приятели – групата на учените.

Това обаче се оказва доста трудна задача, защото те смятат, че малкият гений вече не принадлежи на групата и е загубил от своите гениални познания. Единственият начин Мишо да се върне при тях е като предаде своите любовни познания на другите малки гении. Без да подозира, Мишо попада в обсега на пореден капан за публично унижение. Лекцията му “случайно“ попада в интернет и всички в училище отново започват да му се подиграват.

Какво ще се случи с любовните уроци и дали Мишо ще успее да се завърне сред своите приятели? Разберете в най-новия епизод на "Не така, брат!" .

Докато Мишо се подготвя за урока по печелене на женски сърца и не подозира какво ново публично унижение предстои, Дидо продължава усърдно да изпълнява ролята си на продуцент. След като неговият професионализъм е поставен под съмнение от страна на Беатрис, той доказва сериозните си намерения, уреждайки ѝ участие в известен столичен клуб. За съжаление сценичната изява на любимата на Дидо пропада след като в клуба избухва пожар.

Кой ще стане най-известната личност в училище и как ще се развият отношенията на Мишо и Блага, разберете в новия епизод на "Не така, брат!" първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.