Припомнете си преживяванията на плеймейтката в риалитито днес от 16.00 ч. по NOVA

Любимката на публиката в конкурса "Мис Плеймейт 2016"  сменя ежедневието си с 43-годишна жена от добричкото село Малка Смолница в  "Мис Пепеляшка" тази неделя по NOVA. Десислава Димитрова печели народния вот в миналогодишното издание на "Мис Плеймейт" и завоюва третото място по оценка на журито. Знаменитото момиче от Търговище изгря като звезда в социалните мрежи след участието си в "Часът на Милен Цветков". Навремето Деси решава да се развива с развъждане на калифорнийски червеи, но се отказва, за да се отдаде на голямата си страст – модата. Нейното желание е да бъде популярна и да има възможността да участва в колкото се може повече фотосесии, а защо не и риалити формати.

Другата дама в епизода е Диана Илиева от китното село Малка Смолница, която работи във ферма за коне. Тя ги обожава и ходи с огромно удоволствие на работа. Диана отглежда заедно със семейството си и редица други животни, между които прасета, патици и кокошки. Тя никога не е посещавала столицата и една от мечтите ѝ е да види Президенството.

В "Мис Пепеляшка" дръзката мис се отправя на едно от най-вълнуващите пътешествия. В Малка Смолница тя гостува във фермата на Диана и е готова да изпробва тежкия живот на село. Там ѝ се наложи да се справя с язденето на кон, с полагането на грижи за животните и с лова на риба в замръзнала река.

Докато провокативната принцеса Деси се сблъсква с трудното ежедневие на Диана, тя се поглези с различни разкрасителни процедури, но дали това е мечтаният за нея живот – гледайте "Мис Пепеляшка" днес от 16.00 ч. по NOVA.